Cikkek

Ma délben megtartották Nyonban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását.

Csapatunk csoportelsőként kiemelt volt, tehát egy csoportmásodikat kapunk ellenfélnek, plusz a visszavágót hazai pályán játszhatjuk. 

Fortuna ezúttal (sem...) állt mellénk, illetve John Terry szerencsétlen kezének köszönhetően a milánói Inter csapatát kaptuk ellenfélnek. A második helyezettek közül talán a legerősebb az olasz gárda, mellettük még a PSG, vagy a Napoli számított erős riválisnak. A könnyebbnek vélt ellenfeleket (ismét) a divatcsapatok kapták...

De úgy vélem félnünk nem kell senkitől, persze ha jó napunk van. :) Mert jobb napunkon bárkit legyőzünk, de sajnos nincs mindig jó napunk, lásd a bilbaoi meccset. Valószínűleg az Internél sem mi voltunk a kívánságlista élén, sőt, valószínűleg igencsak a végén lehettünk. Az előző idény végén döntőt játszott az olasz gárda, és nem is voltak messze a sikertől. Ebben a szezonban talán még erősebbek mint az előzőben, igen komplett, és erős csapat benyomását keltik. Szép feladat lesz legyőzni őket!

A nyolcaddöntő első mérkőzését a San Siroban február 13/14-én, vagy 20/21-én játszuk, a visszavágót a Metropolitanoban március 5/6-án, vagy 12/13-án rendezzük. 

Bízzunk benne, hogy a március 15-i sorsoláson érdekeltek leszünk! 

Aúpa Atléti!!! 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.